Popravak mreže

Mrežne probleme je često teško ustanoviti ako su simptomi neusklađeni i nepovezani. Možemo Vam pomoći s popravkom mreže prateći brzinu, povezivost ili druge poteškoće s mrežom. Naši mrežni tehničari imaju veliko iskustvo u dijagnosticiranju mrežnih problema i otklanjaju mrežne probleme na terenu svakodnevno. Imate li problem s mrežom ili računalom koji jednostavno ne želi nestati? Nazovite odmah... 

Upravljanje mrežom

Od rutinskog održavanja do administracije korisnika, mrežama se treba ispravno upravljati ili će se gotovo sigurno pojaviti problemi i sigurnosni propusti. Našim klijentima prepuštamo odluku o našem uključenju u podršku za potrebe posla. Mi možemo upravljati i podržavati mrežu od vrha do dna, ponuditi savjetovanje ili odraditi migracije i nadogradnje servera. Ako imate dvojbi, pitajte stručnjake da Vas provedu kroz najbolja moguća rješenja. Manjak iskustva može dovesti do velikih pogrešaka.

Sigurnost mreže

Zaštita sistema i servera od neželjenog pristupa i prijetnji važan je dio svake mreže. Sigurnost mreže se postiže spojem sigurnosnih tehnologija i uređaja. Svaka mreža i njene ranjivosti su različite. Mi možemo napraviti evaluaciju specifičnih zahtjeva Vaše mreže i implementirati najbolje sigurnosne mjere za zaštitu Vaše mreže i njenog sadržaja od neovlaštenog pristupa.

 

Ako trebate hitan popravak, tražite nekoga tko će upravljati Vašom mrežom i osigurati njenu sigurnost, nazovite i naš prijateljski ekspert tehničar će se pobrinuti za Vas.